Bydlení v rodinném domě je snem mnoha lidí, protože rodinný dům poskytuje nejen více soukromí, ale i více možností. Není divu, že zejména mladé rodiny nebo páry, které chtějí v dohledné době rodinu, uvažují právě stavbu domu. Stavebních parcel sice ubývá, ale je možné případně koupit starší nemovitost, kterou je možné strhnout a novostavbu postavit na jejím místě. V takovém případě jste samozřejmě limitováni mnoha věcmi, ale nic není nemožné a vždycky se nějaké řešení najde.

kíč k domu

Máte stavební pozemek?
Pokud už máte stavební pozemek, čeká vás výběr domu. Někdo dává přednost klasickému bungalovu, který má nejčastěji půdorys do čtverce nebo obdélníku. Takových staveb jsou po celém Česku tisíce, a pokud to není váš šálek čaje, je lepší si vybrat něco trochu jiného. Toužíte po přízemním domě? Nechcete chodit do schodů a chcete dům, který bude vyčnívat z hromady přízemních bungalovů? Pak je pro vás ideální třeba dům ve tvaru písmene L.

Takový je i náš bungalov Effective B enerdomy.cz, který vám můžeme postavit jako zděný dům nebo jako dřevostavbu. Stavíme rodinné domy na klíč podle našich typových projektů. Můžete se tak těšit na novostavbu, ke které vám navíc můžeme vyřídit i stavební povolení, bez kterého není možné začít stavět. Pro svoje klienty děláme maximum toho co je v našich silách, takže pokud hledáte někoho kdo vám postaví dům na klíč, s námi nikdy nešlápnete vedle. Podívejte se na recenze našich spokojených klientů, kteří už v domě od nás bydlí.

moderní dům

  • Jak si vybrat dům

Každý má nějakou představu o tom, v čem by chtěl bydlet. Někdo není náročný a stačí mu i ten nejobyčejnější domek, ale pokud jste spíše náročnější člověk, budete asi chtít dům, který bude reprezentativní. A to je právě náš bungalov do L. Dům si vybírejte podle velikosti a počtu lidí, kteří v něm budou bydlet, podle ceny a také podle toho, co vám umožňuje územní plán a velikost vašeho pozemku.